Woordzoekers maken en oplossen

Maak jij graag Woordzoekers? De website Woordzoeker Maken is een leuke en vooral leerzame website voor jong en oud waar je behalve bestaande puzzels oplossen ook je eigen puzzels kunt maken en uitprinten. En andere mensen kunnen dan ook jouw puzzels maken!

Puzzels voor jong en oud

Kinderen kunnen beginnen met makkelijke puzzels. Zo leren ze op een leuke manier om woorden te zoeken, lezen, spellen en onthouden. En volwassenen kunnen moeilijkere puzzels doen, net zoals degene die vaak in kranten en tijdschriften te vinden zijn.

Je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je wilt. Je kunt kleine puzzels oplossen of grotere. Je kunt zelf aangeven of je ook diagonaal wilt zoeken of alleen horizontaal en verticaal. En of de woorden mogen overlappen of juist niet. Bij het maken van woordzoekers kun je zelf de categorie aangeven, zoals fruit, automerken, dieren of rivieren in Europa.

woordzoekers maken

Woordzoekers maken zonder aan te melden

De website is erg eenvoudig in gebruik. Je hoeft je niet aan te melden en kunt dus meteen aan de slag. Ga direct naar de website Woordzoeker Maken.

Ben je bekend met de woordzoekers op woordzoekermaken.nl? Heb je het zelf al geprobeerd? Laat dan een reactie achter onderaan deze pagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.